Egy Ötletből Millió

Ünnepeld meg a sikereidet!

2020. március 01. - csabadeak

Te is azok közé tartozol, aki nem szereti megünnepelni a saját sikereit? Csak a nagyobb célok elérését értékeled?

5388_eredmeny.jpg

 

Van, hogy elvégezted a teendőidet, jó munkát végeztél, megfelelő időben sikerül megcsinálni a feladatod, a magadnak tett ígéreteket is betartod, ezért megjutalmazod magad egy pohár itallal, vásárolsz magadnak egy rég vágyott dolgot, elmész sétálni egyet vagy csak leülsz és megnézed a kedvenc sorozatod? Bármekkora sikert ünnepelj meg! Momentumot építesz, növeli az önbizalmad, jót tesz az önbecsülésednek és erőt ad ahhoz, hogy további céljaidat is sikerrel véghez vidd. Biztosan előfordult már, hogy nem hagytál szünetet az elvégzett feladatok között, csak túl akartál lenni már rajtuk, pedig ha valamilyen módon megünnepled a kisebb sikereidet is jobban érzed majd magad és magabiztossá válsz, ami a jövőben nagy segítségedre válhat. Elősegíted, hogy nagyobb célokat is el tudj érni. Amikor vannak már biztos pontok, részeredmények, kész feladatok, összegezz és lásd meg benne, hogy mi felé tartasz. Nálam van, hogy ez kimarad, túl nagy elvárásaim vannak magammal szemben. Amikor nem úgy jönnek össze a dolgaim, ahogy azt vártam, akkor dühös és frusztrált leszek. Elegendő lenne megnéznem az addigi eredményeket is, hiszen nagy hajtóerő tud lenni, hogy menjek tovább az utamon. Ha találunk módot az ünneplésre, segíthet elérni a következő nagyobb célunkat. Mikor volt utoljára, hogy megünnepelted a sikereidet? Mit csináltál?

A siker a részletekre való figyelésen múlik.

Joseph Lister

Tekints vissza, mit értél el

Erre nagyon jó a hét utolsó napja. Ha nincs konkrét időpont erre a folyamatra, nagy valószínűséggel elfelejted, ezt biztosan állíthatom. Sokszor utólag néztem vissza, hogy nem zártam le egy hetemet vagy hónapomat. Mit is értél el? Mit csináltál jól? Nem az számít, hogy kis lépés vagy nagy, megtetted ez a fontos. Ez a visszatekintés, segíteni fog a következő célok és a nagyobb sikerek elérésében.

2632475_eredmeny.jpg

Egy hónap telt el, hogy a blogomat elkezdtem írni és sokkal többet értem el, mint gondoltam volna. A blogom célja megmutatni, hogyan szabadítsuk fel a bennünk rejlő lehetőséget a siker és a jobb teljesítmény érdekében, ötletek, praktikák, technikák, trükkök, melyek a siker útjára terelnek. Kutatom, hogy a belső erőforrásunk felhasználásával, hogyan lehet az élet minden területén teljes az életünk. Nemtől, életkortól függetlenül mindenkinek ajánlom olvasását.

Éld át újra a sikert

Ne úgy tekints vissza, az elvégezett feladatokra, mint egy listára. Figyelj magadra, és érezd át újra amit elértél, milyen érzések jöttek fel benned, éld át újra.

Amikor győzöl, kialakul benned egy különleges érzék, körülvesz a legyőzhetetlenség aurája.

Chris Greenhalgh

Hihetetlen érzés volt számomra, amikor az első cikkem kikerült az Indexre. Éjfélkor értesítettek erről emailben, alig tudtam elaludni utána. 4 lecke az életről, amit tanulj meg mielőtt késő lenne a címe. Nagyon örültem és izgatott is voltam. Azóta összesen 8 cikkem került ki az Index vagy a blog.hu főoldalára. Köszönöm az Indexnek a lehetőséget!

februar_eredmeny.png

Oszd meg másokkal is

Sok ember, természetesnek vesz dolgokat, köztük én is. Ne gondold, hogy magától adódik amit elértél. Nem kell mindenkivel megosztanod a sikereidet, csupán helyén kezelni az elért eredményeidet. Akik közel állnak hozzád, meséld el nekik. Élvezd ki, az elért sikereidet, az a tied. Nekem ezzel van a legtöbb dolgom a jövőben.

Annak, aki olvassa a blogomat megköszönöm. Meg is ünneplem az első hónap elteltével az elért eredményeimet. Te is ünnepeld meg, a sikereidet!

Köszönöm, hogy elolvastad, hamarosan újra jelentkezem.
Deák Csaba – Egy ötletből millió

Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel!

Likeold az oldalamat  FACEBOOKON!

Kövess be TWITTEREN!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyotletbolmillio.blog.hu/api/trackback/id/tr2815499368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása