Egy Ötletből Millió

4 lecke az életről, amit tanulj meg mielőtt késő lenne.

2020. február 05. - csabadeak

A mai rohanó világban, a legtöbb ember csak teszi minden nap a dolgát, néha arra sem emlékszik mit evett ebédre,vagy mi történt aznap. Fel kell ébredni, mert ez az élet, amit úgy érdemes élni, hogy amikor végére érünk, ne legyen okunk a megbánásra. Bemutatok 4 leckét amit, meg kellene tanulni mindenkinek mielőtt már késő lenne.

1447_eredmeny.jpg

Élj félelem nélkül

Bármibe kezd is az ember, nem lesz benne profi. Senki sem születik úgy, hogy megvan minden képessége. Ahogy járni és beszélni megtanulunk, úgy a párkapcsolat, gyereknevelés és az üzleti élet sem megy elsőre tökéletesen. De nem szabad félni az új dolgok kipróbálásától. Az meg végképp a legnagyobb butaság, hogy attól félünk mások mit szólnak majd hozzá. Tenni kell azért ha jobb, boldogabb életet szeretnénk élni, és ez azzal is jár, hogy olyat kell megtennünk ami elsőre félelmetes lehet.

A félelemtől és megfelelési kényszertől mentes önkifejezés maga a szabadság.

Yungblud

Ne magyarázkodj

Amikor valamit megteszel vagy nem teszel, fontos, hogy Te így döntöttél. Meg kell tanulni, hogy vállaljuk a felelősséget a tetteinkért. Így nem is kell magyarázkodnunk senkinek, semmiért. Nyugodtabb életet lehet élni, ha figyelmen kívül hagyjuk mások véleményét.

Tudd, hogy miért születtél meg.

Tudom nem könnyű erre a válasz, és nem egyszerű megtalálni, de mikor volt utoljára, hogy valami új dolgot kipróbáltál? Akár egy új hobbit vagy készség megtanulását? Ha nincs meg a, hogy miért születtél meg, akkor kutass tovább, ne hagyd abba. Mindenki jó valamiben, és mindenkinek van olyan tevékenység amit élvez és amikor csinálja csak úgy elrepül az idő. Keress tovább,ez csak érted van!

Élvezd az életet.

Nagyon fontos lecke, mielőtt késő lenne, mivel olyan rövid az élet. Tanuld meg, az apró dolgokat is élvezni az életedben. Csináld azt amit igazán szeretsz. Tudod, mi a kedvenc időtöltésed? Mikor csináltad utoljára? Akkor most döntsd el, hogy a következő héten vagy hónapban időd szánsz rá. Egy életünk van, élvezzük ki.

Az én természetes életfilozófiám az, hogy élvezd a nagyszerű dolgokat, amiket az élet adhat, és próbálj megbirkózni a rossz tapasztalatokkal.

Bud Spencer


Pár gondolat arról, hogy kiben milyen érzések jöhettek fel. Legtöbben másoktól teszik függővé a saját boldogságukat. Ki mit mond majd, meg kell neki magyaráznod miért is tetted, nem szórakozhatsz. De igen megérdemled a kikapcsolódást, és nem kell magyarázkodni, nem kell attól tartani ki mit mond csak tedd amit úgy érzel tenned kell.

Köszönöm, hogy elolvastad, hamarosan újra jelentkezem.
Deák Csaba - Egy ötletből millió

Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel!

Likeold az oldalamat  FACEBOOKON!

Kövess be TWITTEREN!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyotletbolmillio.blog.hu/api/trackback/id/tr5515459366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása