Egy Ötletből Millió

Kitartás kell ahhoz, hogy igazán sikeres légy!

2020. március 24. - csabadeak

Az, hogy mennyire vagy képes a legnagyobb nehézségek között is kitartani, meghatározza majd, mennyire leszel sikeres.12_eredmeny.jpg

A kitartás a siker alapfeltétele. A legfontosabb szokásod az lehet, ha kitartóbb vagy bárki másnál. Ha minden célod és terved mögött elszántság és kitartás áll, előbb utóbb azt fogod megállapítani, hogy a világon semmi sem képes megállítani. A kiemelkedő teljesítmény, amit célul tűztél ki, a valóságoddá válik.

Soha ne add fel az álmaid! Még akkor sem, ha senki más nem hiszi, hogy valóra válnak, csak te.

Phillip Sweet

Hogyan alkalmazd?

Készíts listát minden olyan problémáról vagy kihívásról, amellyel szembesülsz. Melyek azok a területek, ahol bizonytalannak érzed magad? Határozd el, hogy akármi is történjen, soha nem adod fel. Ne feledd, hogy ha magabiztosan haladsz az álmaid irányába és már előre eldöntöd , hogy soha nem fogod feladni, akkor sikeres leszel és elérsz mindent amit elterveztél. Cselekedj a céljaid érdekében.

Soha ne add fel!

A sikernek két alapvető része van, az egyik fogj hozzá, a másik pedig , hogy ne hagyd abba. Akár lehet, azt is mondani, vágj bele és tarts ki. A kitartás is egy szokás, így gyakorlással és állandó ismétléssel fejleszthető. Ha kitartóvá akarsz válni, előre döntsd el, hogy soha nem adod fel. Nem számít mi történik, soha ne add fel! Amikor így cselekszel, jobban fogod érezni magad és boldogabb leszel. Erőteljesnek fogod érezni magad, aki a saját irányítása alatt tartja az életét.

”Soha, soha, soha ne add fel.”

Winston Churchill

A siker annak az eredménye, hogy folyamatosan és kitartóan cselekszel, állandóan dolgozol a céljaidon. Minél jobban kitartasz, annál jobban fogsz hinni magadban és minél jobban hiszel magadban, annál kitartóbb leszel. A kitartás valójában nem más, mint önfegyelem a gyakorlatban. Amikor összeszeded az önfegyelmed és kitartóan csinálsz valamit, különösen akkor, amikor inkább feladnád az egészet, megerősíted az önfegyelmedet és kitartásod javulni fog. Jellemed egyik legjobb mércéje az, hogy miként kezeled a nehéz helyzeteket. Mennyire vagy kitartó és milyen gyorsan térsz vissza a régi kerékvágásba egy váratlan kihívás után.

Ha nem tudsz repülni, hát fuss. Ha nem tudsz futni, hát gyalogolj. Ha nem tudsz járni, hát mássz. Bármit is teszel, nem állhatsz meg: menned kell az utadon előre.

Martin Luther King

Ha újra és újra cselekszel, egy életre elsajátítod a kitartás szokását. Úgy tekints a csalódásokra, nehézségre, mint az élet velejáró elemeire. Ha úgy döntesz, hogy magabiztos, önfegyelemmel rendelkező kitartó ember leszel, bárki lehetsz aki csak akarsz. Érj el minden csodálatos dolgot, amit csak szeretnél!

Köszönöm, hogy elolvastad, hamarosan újra jelentkezem.
Deák Csaba – Egy ötletből millió

Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel!

Likeold az oldalamat  FACEBOOKON!

Kövess be TWITTEREN!

.

A bejegyzés trackback címe:

https://egyotletbolmillio.blog.hu/api/trackback/id/tr315548530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása