Egy Ötletből Millió

A győztesek hajlandóak megtenni azt, amit kell.

2020. május 06. - csabadeak

Mi különbözteti meg a győzteseket a többiektől? Benned is megvan minden szükséges képesség, hogy győztes lehess!

Valószínűleg több képesség van benned, mint amennyit több száz élet alatt fel tudnál használni. Minden szükséges intelligencia megvan benned itt és most és a képesség is, hogy bármit megtanulj, amit meg kell tanulnod ahhoz, hogy elérd a magad elé kitűzött célokat. Nincsenek korlátok, bárki lehetsz, bármi a tiéd lehet, feltéve, hogy Te magad nem korlátozod az elmédet.

Nem az lesz sikeres, aki pusztán elkezd valamit. Az lesz sikeres, aki elkezdi, és ha a fene fenét eszik is, befejezi.

Napoleon Hill

1568_eredmeny.jpgSikered alapja

A siker alapja, hogy mit teszel, ebből milyen eredmények származnak és milyen gyorsan, mennyire hatékonyan tudod elérni ezeket az eredményeket. A siker tehát nem azon alapul, hogy mit mondasz, mit kívánsz, mit remélsz, hanem a siker csak azon múlik, hogy mit teszel ebben a pillanatban.
Az emberek nagy része bizonytalan és nem tud eléggé koncentrálni, nincs biztonságérzetük, motivációjuk. Ezért lelassulnak, ücsörögnek egy helyben és nagyon keveset érnek el. Ne ess ebbe a hibába te is. A legfontosabb, hogy elérd a céljaid és sikeres legyél. Ez csak azon múlik, hogy mennyire vagy képes elkezdeni és befejezni a fontos feladatokat, mennyire lesznek készen a dolgaid.

A legfontosabb, amit a győzelemből megtanulhatunk, hogy képesek vagyunk rá.

Dave Weinbaum

Győzni egyszerű?

Mindenki győztes akar lenni. Mindenki szeretné, ha mások győztesnek látnák és gondolnák. Hogyan érheted ezt el? Ha egyszerűen győzöl. Saját magad felett és kihozod a lehetőségeidből a maximumot. Az életben akkor tudsz győzni, ha a legfontosabb feladatokat időben elkezded és be is fejezed. Ennek eredményeként jól fogod érezni magad a bőrödben. Győztesnek fogod magad érezni.

A győztesek soha nem adják fel. Akik feladják, sohasem győznek.

Németh Pál

A képesség benned van, hogy elérd a céljaidat, csak tenni kell érte. Ha le kellene egyszerűsíteni, a győzelem, a boldogság és az életben aratott siker kulcsa, hogy mennyire vagy képes belevágni, elindulni és addig kitartani, amíg be nem fejezed a számodra legfontosabb dolgokat.

Köszönöm, hogy elolvastad, hamarosan újra jelentkezem.
Deák Csaba – Egy ötletből millió

(kép forrása: freepik)

Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel!

Likeold az oldalamat  FACEBOOKON!

Kövess be TWITTEREN!

.

A bejegyzés trackback címe:

https://egyotletbolmillio.blog.hu/api/trackback/id/tr7215662276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása