Egy Ötletből Millió

Ha hiszel magadban, bármire képes lehetsz!

2020. március 26. - csabadeak

Minél intenzívebben éled meg a hited, annál nagyobb hatással lehet a viselkedésedre és mindenre, ami történik veled.oe7gqw0_eredmeny.jpg

Ha teljes mértékben hiszed, hogy végtelen képességekkel megáldott, jó ember vagy, aki számos dolgot visz véghez az életben, akkor ez a meggyőződés minden cselekedet áthatja majd és végül a valóságoddá válik. Amiben igaz érzésekkel hiszel, az lesz a Te valóságod! Cselekedeteidben fejezd ki mindazt, amiben igazán hiszel. Úgy viselkedj, ami összhangban áll azzal, aki Te valójában vagy és azzal, amiben hiszel. Legjobb, ha saját magadban hiszel, hogy mindent el tudsz érni, amit csak elképzelsz. A sikerbe vetett hit által képes vagy elérni a sikert.

Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz.

Henry Ford

A legjobb módja meggyőződéseid meghatározásban, hogy megnézed, hogyan viselkedsz, amikor dühös, csalódott vagy nyomás alatt vagy. Ekkor mutatkozik meg, hogy ki is vagy valójában. Ahhoz, hogy igazán hiteles legyél, beszélj és cselekedj teljesen őszintén, még ha nem is látsz tisztán. A hit szépen lassan alkalmazkodik majd a cselekedethez és a cselekedet visszatükrözik majd meggyőződéshez. Tegyél meg egy alapvető lépést a siker felé és higgy önmagadban és abban, hogy el tudod érni a sikert.

Ha el akarsz hinni valamit, és a józan eszed rácáfol, biztos lehetsz benne, hogy a hited lesz erősebb.

Müller Péter

Mi az, ami akadályozhat?

A legrosszabb hitek, az önkorlátozó hiedelmek. Ezekről akkor beszélhetsz, ha hiszel valamiben, hogy korlátozva vagy valamilyen módon. Lehet úgy gondolod, kevésbé vagy tehetséges, mint mások. Ezek a hiedelmek, sajnos olyanok, mint egy fék, amely megállít, hogy elérd az életben, amire képes lehetnél. Ne hagyd, hogy bármi visszatartson, hogy elérd a céljaidat. Írd felül ezeket a korlátozó hiedelmeket, és higgy magadban.

Hogyan alkalmazd a magadba vetett hitet?

Engedd el a félelmeidet és a kétkedést. Képzeld csak el, hogy nincsenek korlátaid. Mit szeretnél elérni? Ha tudod, hogy biztosan el fogod érni, mi lenne az amit el akarnál érni? Most ne arra gondolj, hogy mások mit várnak el tőled, hanem, hogy Te mire vágysz igazán. Tegyél kérdőjelet az önkorlátozó hiedelmeid után. Ha arra van szükséged, hogy valaki őszintén megmondja Neked miben vagy jó és mi az, amit csinálnod kellene, akkor ne habozz és kérj meg egy olyan személyt, aki ismer és kérd meg, hogy segítsen, képességeid kibontakoztatásában. Hidd el igazán, hogy Tiéd lesz a siker, akkor valóban el fogod érni!

Tedd azt, amiben hiszel, és higgy abban, amit teszel! Minden más csak erő- és időpocsékolás.

Maharaj Nisargadatta

Köszönöm, hogy elolvastad, hamarosan újra jelentkezem.
Deák Csaba – Egy ötletből millió

Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel!

Likeold az oldalamat  FACEBOOKON!

Kövess be TWITTEREN!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyotletbolmillio.blog.hu/api/trackback/id/tr8615548634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása