Egy Ötletből Millió

Cselekedj és merj előrelépni az életben!

2020. május 13. - csabadeak

Az életben cselekedni kell, hogy előrébb juss. A félelmeiddel pedig szembe kell nézni!

892_eredmeny.jpgA siker egyik legfontosabb követelménye a cselekvés. A belső motiváció, hogy azonnal a cél vagy a feladat irányába tegyél lépéseket. A cselekvés legnagyobb akadálya a félelem. Ha el akarod érni mindazt, ami lehetséges számodra, akkor nézz szembe a félelmeiddel, amik visszatartanak.
A félelem legjobb ellenszere az önbizalom. Az önbizalom adja az energiát és a motivációt arra, hogy legyőzz bármilyen külső vagy belső akadályt, ami a célod felé vezető úton eléd kerül. Amikor igazán nehéz helyzetben vagy, állj meg egy pillanatra, dönts el mit akarsz és kezdj el cselekedni!

A félelem és a rémület egyáltalán nem ugyanaz. A félelem ösztönöz, cselekvésre késztet, találékonnyá tesz. A rémület megbénítja a testet, megdermeszti a gondolatot, azt veszi el az emberektől, ami emberi bennük.

Dmitry Glukhovsky

A kérdések

Mennyire vagy hajlandó cselekedni és folyamatosan tenni mindaddig, amíg el nem éred a számodra legfontosabb dolgokat? A válaszod eldöntheti mennyire lehetsz sikeres! Nézz magadba és legyél őszinte magaddal, mindent tőled telhetőt megteszel? Ha kell, fel tudod áldozni az idődet, hogy elérd a céljaidat? Mit vagy hajlandó tenni, hogy előrébb juss az életben?

Szavaink, érzéseink és cselekedeteink mind-mind gondolatokból születnek. Azok a gondolatok, amelyek cselekvésre, akcióra késztetnek, különösen nagy hatásúak.

Rhonda Byrne

60_eredmeny.jpgA félelem természetes

Természetes, hogy mindenki fél valamitől. A különbség az, hogyan nézel szembe mindazzal a félelemmel, ami normális esetben természetes. Milyen lenne az életed, ha nem lenne benned félelem? Mi lenne, ha annyira bíznál a sikeredben, hogy bármilyen kockázatot vállalnál és előre mernél lépni bármilyen körülmények között? Mibe kezdenél bele? Mit hagynál abba? Min változtatnál az életben? Úgy juthatsz túl a félelmeiden és úgy tehetsz szert bátorságra, önbizalomra, ha szándékosan azt teszed amitől félsz.

A bátorság nem azt jelenti, hogy nincs bennünk félelem - hanem azt, hogy nem hagyjuk, hogy megbénítson bennünket.

Paulo Coelho

Mostantól fogva bármit is akarsz, szerezd meg! Cselekedj és nézz szembe a félelmeiddel! Lépj ki a komfortzónádból, addig próbálkozz, amíg el nem éred a célodat! Koncentrálj a céljaidra és arra, amit el akarsz érni az életben!

Köszönöm, hogy elolvastad, hamarosan újra jelentkezem.
Deák Csaba – Egy ötletből millió

(kép forrása: freepik)

Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel!

Likeold az oldalamat  FACEBOOKON!

Kövess be TWITTEREN!

.

A bejegyzés trackback címe:

https://egyotletbolmillio.blog.hu/api/trackback/id/tr3415686052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hulladaemon 2020.05.14. 22:40:59

A komfortzónában az a lényeg, hogy komfortos, jól érezzük magunkat benne. Szerintem szerencsésebb megfogalmazás lenne, hogy tegyük az új dolgot a komfortzónánk részévé. Nem lehet örökösen kilépkedni belőle, aztán meg vissza. Meg ha kiléptem és ott jobb, akkor miért mennék vissza? A "komfortzónán kívül" lesz ezután az új "belül"? És akkor most innen megint ki kell lépni? Ez így hülyeség kérem.
süti beállítások módosítása