Egy Ötletből Millió

Minden egy gondolattal kezdődik

2020. március 02. - csabadeak

Alapvetően pozitív vagy negatív gondolatok uralják az elmédet? A környezeted melyik irányba befolyásolja?

1_eredmeny.jpg

 

 

Ami felett teljes az ellenőrzésed

Az egyetlen dolog ami felett teljes ellenőrzésed van, azok a gondolataid. Ha nem tudod ellenőrizni a gondolataid, biztos lehetsz abban, hogy semmit nem fogsz tudni kontrollálni. Az elméd, a gondolkodásod a Te szellemi vagyonod. Kár, hogy nincs arra valamilyen törvény azokkal szemben, akik szándékosan vagy csupán tudatlanságból mérgezik mások elméjét negatív gondolatokkal. Gondolom sokszor volt már veled is olyan, hogy negatív hozzáállással próbáltak lebeszélni egy olyan dologról, amit el akartál érni. Esetleg csak sikerült elültetniük egy gondolatot a fejedben, hogy nem fog sikerülni az, amit szeretnél. Vigyázz erre! Tanuld meg kezelni az ilyen típusú emberek reakcióit, mert azzal, hogy teret adsz a véleményüknek, ők formálják életed történeseit.

Előrejutásod az életben a gondolataiddal kezdődik és azokkal is végződik.

Napoleon Hill

Mindössze egy jó gondolat, ez szükséges ahhoz, hogy sikereket érj el, amit utána véghez tudsz majd vinni. Minden teljesítmény, minden megszerzett gazdagság kezdete egy ötlet, egy gondolat volt. Amikor gondolkozni kezdesz és egyre több bevételre teszel szert, rájössz, hogy a gazdagság a gondolkodásmóddal, a világos és egyértelmű célokkal kezdődik. Korábban írtam arról, hogyan tűzz ki célokat, itt olvashatod. Neked, mint bárki másnak is, érdekedben áll megismerni, hogyan alakítható ki a gondolkodásmód, amely vonzza a gazdagságot és a boldog életet. Az emberek egyik legnagyobb hibája, hogy túlságosan megszokottá vált a "lehetetlen" szó használata. Sikerekben azoknak van része akikre a sikergondolkodás jellemző.

Aki azt mondja; képtelenség, legalább ne zavarja azt, aki képes rá.

Jack Canfield

Kell egy kis egyedüllét

Mikor volt utoljára, hogy egy kis időt egyedül töltöttél? Átgondoltad az életed, megnézted mi az ami működik és mi az, ami nem? Olyan sok információ vesz körül minket, hogy elfelejtjük merre is tartunk, mi az igazán fontos az életünkben. Szentelj annyi időt, hogy legalább a gondolataidat rendezni tudd, tarts szünetet, figyelj magadra. Meg fogsz lepődni mennyire jó érzés, egy kicsit egyedül lenni.

A magány fontos, mély gondolatokat szül, szemlélődés, nyugalom, bölcsesség.

Mihail Bulgakov

2_eredmeny_1.jpg

A hegy tetején állva

Mi lenne, ha egy hegy tetején állnál és el tudnád engedni a negatív, romboló gondolataidat? Bármilyen gondolat szélnek ereszthető. Miket engednél el? Most azonnal megszabadulhatsz azoktól, amelyek nem táplálnak pozitív módon. Túl könnyűnek hangzik? Próbáld ki, nem kell, ehhez ténylegesen egy hegy tetején lenni.
Mire gondolnál akkor, ha amit most kigondolsz sikerülne? Te vagy a vezetőülésben. A haszontalanok helyett, válassz értékes gondolatokat. Semmi sem tart vissza attól , hogy megtedd ezt. Változtatnál bármin?

A gondolataival bárki megérinthet bárkit. Ez a gondolat szabadsága, és ebben senki nem tud korlátozni téged!

Vámos Robi

Elég akár egy jó gondolat, ami megváltoztathatja az életed. Csak adj magadnak esélyt, azzal, hogy kitartasz az elképzelésed mellett. Vidd végig amit kigondoltál. Cselekedj és higgy magadban és abban, hogy tényleg sikerül.

Köszönöm, hogy elolvastad, hamarosan újra jelentkezem.
Deák Csaba – Egy ötletből millió

Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel!

Likeold az oldalamat  FACEBOOKON!

Kövess be TWITTEREN!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyotletbolmillio.blog.hu/api/trackback/id/tr2915500708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása